Gentrepreneur presents: experts in the house

Experts in the house is een online netwerkevent georganiseerd door Gentrepreneur. In dit event had je de kans om je project te pitchen bij 2 mensen die experts zijn in het opstarten van een onderneming. Ik als student onder de 25 jaar had de kans om gratis deel te nemen aan deze sessie.

Het eerste gesprek was met Jente Vanheusebroeck. Hij studeerde af aan de Artevelde hogeschool en is nu marketing expert bij Phelix Branding. Zo gaf hij ons enkele tips over de storytelling van Requipment. Jente kaartte aan welke aspecten zeer belangrijk zijn bij het branden van je project.

Het tweede gesprek was met Caroline Delzongle van SBB. Zij is boekhoudster en vindt het wel tof om bezig te zijn met projecten zoals Requipment. Dat was zeer duidelijk want ze was zeer enthousiast over het concept. We toonden Caroline ook ons Financieel plan en ze gaf enkele tips waar we dus zeker rekening moesten mee houden.

Op zich hebben we de gesprekken niet getimed maar ik had eerder het gevoel dat beide gesprekken snel voorbij waren. Dit kan zijn door dat het zeer interessant was en ik veel aan de gesprekken heb gehad. Ik vond dat het netwerken zeer goed ging want nadien heb ik nog contact gehad met Caroline via Linkedin om haar op de hoogte te houden van Requipment. Met Jente heb ik ook meteen en connectie gemaakt.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *