Opbouwen van je crowd

Waar vond je netwerken?

Ten eerste hebben we de job happening beurs in Kortrijk bezocht, we hebben daar met verschillende bedrijven gesproken over ons project. De meesten waren zeker enthousiast en vroegen ze om onze gegevens achter te laten.

Ten tweede hebben we zelf wat opzoekingswerk gedaan en gezocht naar onze eventuele concurrenten/bedrijven waar we raad kunnen vragen. Aan hun hebben we ook al vele vragen gesteld en zijn ze ook steeds bereid om een bijdrage te leveren.  

Ten derde hebben we natuurlijk ook ons persoonlijk netwerk, iedereen binnen de groep kent wel bedrijven die ons willen steunen. De meeste bedrijven zijn wel rapper geneigd om jonge ondernemers een hart onder de riem te steken.

Uit welke activiteiten haalden we de meeste respons?

De meeste respons kregen we bij face to face meetingen. We hebben ook mails verstuurd naar bedrijven maar hieruit kregen we maar enkele reacties. Dus de meeste respons krijg je nog altijd het meest via persoonlijk contact, zoals de job happening beurs in Kortrijk of ook telefonisch contact. Met telefonisch contact zijn de mensen sneller geneigd om je eens te laten langskomen om alles uit te leggen.

Hoe zorg je dat uw crowd je kan vinden?

We gebruiken voornamelijk sociale media, zo hebben we ook de meeste kans om respons te krijgen want de dag van vandaag is sociale media een ideaal kanaal om je crowd te bereiken. Naast de sociale media zijn we nu ook bezig met het opstarten van een website. Deze is nog niet helemaal af maar zal binnen de week volledig klaar zijn.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *