Wereldwijd netwerken

Beschrijving van de regio
Voor het land had ik graag Spanje gekozen. Dit is een land waar ik al zeer vaak ben naar geweest met mijn ouders en vrienden. Ik ga er zeer graag voor het warme weer en de super mooie stranden! Voor de regio kies ik voor Andalusië en specifieker voor de stad Malaga. Dit is een stad aan de kust van Spanje en heeft ongeveer 1.000.000 inwoners. Het is er ook heerlijk om te eten en kan er zeer druk zijn op sommige momenten. Maar als je wat afkoeling nodig hebt dan kan je zeker enkele plekken vinden waar het wat rustiger is. Waarom ik voor deze stad kies is omdat het er rustig is, daar gaat het leven niet zo stressvol voort en neemt men tijd om zaken in orde te brengen zodat alles correct gebeurt. Ik heb van mezelf ook ontdekt dat ik zo’n omgeving ultra productief ben. Iets dat wel in mijn nadeel zou spelen is dat de mensen daar vaker pauzes of zogenaamde ‘siësta’s’ nemen. Plaatselijke mensen nemen dus even een break en net op cruciale momenten zijn ze niet bereikbaar.

Een klein onderzoekje naar de economie in Malaga.

Hieronder is een link om Bedrijfseconomie te volgen in Malaga. 

Deze link bevat een groep op Facebook die regelmatig bijeenkomt om te praten over het Business leven in Malaga. 

Hieronder staat een link naar Google maps. Op die link staan interessante locaties naar plaatsen waar je terecht kan met vragen over je onderneming. 

Url’s van interessante plaatselijke organisaties
Ik ken enkele mensen die al naar Malaga zijn geweest voor een uitwisseling en steeds zijn deze mensen positief. De evenementen werden steeds super georganiseerd. Ook werden nooit problemen met het gastgezin gemeld. Ik contacteerde dus enkele personen en ze raadden me steeds aan om met deze organisatie te gaan praten en te overleggen. Link EF
Omdat ik Netwerkeconomie volg kon er toch niemand een organisatie aanraden die iets te maken had met de richting. Daarom ben ik zelf opzoek gegaan op het internet en heb ik deze site gevonden. Link business bootcamp Met deze organisatie kan ik me verdiepen in het Malageense bedrijfsleven voor een onvergetelijke ervaring. Ook kan ik ondertussen een woordje Spaans leren. Zie link programma van de organisatie. Link programma
Ter plaatse ken ik al enkele mensen. Onder andere een vriendin van me heeft er een penthouse, zei zou het absoluut zien zitten om me ook een rondleiding te geven. 

Toen ik verder zocht op het internet vond ik deze website. Link website Daar vond ik iemand die het business leven in Malaga zeer goed kent. Een gesprek met hem zou zeer leuk zijn.

Contact Details:
Paseo Antonio Machado 12,
Tower B, ground floor
29002 Málaga, Spain

Tel: (+34) 951 929 079

Email: msanderson@malaga.eu

www.openforbusiness.malaga.eu

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *