Ik ben Robin Waelkens (18 jaar), eerstejaars student aan de bachelor Netwerkeconomie. Ik ben afkomstig uit Menen en heb reeds mijn diploma Sociaal Technische wetenschappen, dit middelbaar diploma heb ik behaald in de Sint-Jorisschool te Menen. Ik heb een passie voor voetbal en af en toe ga ik een match bijwonen van grote clubs. Mijn plannen in 2019 zijn een reis naar Japan en Australië!! Deze reis maak ik samen met mijn vader.
Cuba
Ik heb voor Japan gekozen omdat een land is dat me enorm inspireert. De inwoners in dat land zijn enorm gedreven om goed te presteren en alleen maar resultaten willen boeken. Hun werk staat op de eerste plaats en dat wil ik wel eens van dichtbij zien.
Australië is een land dat niet vaak in het nieuws komt omdat het een land is dat economisch sterk staat. Maar de laatste jaren is ook daar immigratie van omliggende landen centraal komen te staan. Australië zelf heeft een rijk aan prachtige natuur en dat is wat ik zeker wil ontdekken!
Deze WordPress webpagina dient als e-portfolio waar ik doorheen het jaar mijn schoolopdrachten en persoonlijke boodschappen zal op posten.